Prijzen

In Balans Pakket

Een pakket van 4 behandelingen.

Bij klachten als burn out of depressie raad ik het pakket aan. Heb je interesse of wil je het pakket afnemen? Via het contactformulier op de afspraken pagina kun je je naam en gegevens achterlaten. Ik neem dan persoonlijk contact met je op om een eerste afspraak in te plannen.

Geheel pakket, 4 behandelingen € 270,-

In Balans pakket

Iedereen ervaart wel eens een periode waarin hij of zij zich minder prettig voelt dan wat normaal voor hem of haar is. Vaak kun je jezelf na een tijdje op eigen krachten weer herpakken. Maar soms lukt dit niet. En een beetje hulp en ondersteuning is dan wel zo fijn. Wanneer men psychische en/of lichamelijke klachten ervaart zal een eenmalige massage niet toereikend zijn. Denk hier bijvoorbeeld aan stress en spanning gerelateerde klachten.

In onze westerse wereld zijn wij gewend actie te ondernemen (beter voor onszelf te zorgen) wanneer het eigenlijk al te laat is, namelijk op het moment dat de klachten al aanwezig zijn. Men laat de klacht behandelen maar valt weer terug in oude gewoontes en patronen want de klachten zijn tenslotte weg. Dit is een valkuil want grote kans dat de klachten dan weer terug komen. Door niet alleen de klachten te behandelen maar ook opzoek te gaan naar de oorzaak van de klachten kun je een effectievere en duurzame behandeling inzetten.

Tijdens deze behandelingen wil ik jou bewust laten maken van jezelf en je leren naar je lichaam te luisteren zodat je goed voor jezelf kunt zorgen.  

Met behulp van het in balans pakket kan ik jou de ondersteuning bieden die jij op dat moment nodig hebt. Het pakket bestaat uit:

Een uitgebreide anamnese, samen opzoek naar de knelpunten                    Drie massages met een Oosters filosofische benadering                                Een Access Bars behandeling                                                                                    Na iedere behandeling een evaluatie moment